Feestelijk optreden Willeke Alberti voor bewoners Vlietzicht en De Opmaat

Geplaatst op: 29 November 2018

Wat een feest was het woensdag 28 november in verzorgingshuis De Opmaat in Monster. Willeke Alberti gaf een spetterend optreden voor de bewoners van Vlietzicht en De Opmaat en bewoners uit de wijk. Iedereen genoot zichtbaar van de vele bekende liedjes die Willeke ten gehore bracht en zongen uit volle borst mee. Het persoonlijk contact van Willeke Alberti met de bewoners zorgde voor het extra gouden randje.

Vlietzicht kwam in eerste instantie met het idee om een leuke artiest langs te laten komen. Ze hoefden niet lang na te denken wie dat moest worden, al snel kwamen ze uit op Willeke Alberti. Helaas leent het gebouw van De Opmaat zich er niet voor om een groot optreden in te houden. Het is een gebouw met vier huisjes en geen recreatiezaal. Om deze reden ontstond het idee om een optreden te houden voor twee huizen samen. In De Opmaat is een mooie recreatie zaal waar ruimte genoeg is voor de bewoners van beide huizen.

Behalve de bewoners van beide huizen, waren ook een aantal mensen uit de wijk gezellig langsgekomen. Wat heeft iedereen genoten. Met een lach en een traan hebben ze ieder woord meegezongen van alle herkenbare liederen. Het was een prachtige dag voor iedereen.