Feestelijke opening fietslabyrint Ontmoetingscentrum Naaldwijk

Geplaatst op: 8 April 2019

Zaterdag 6 april was het eindelijk zover. De feestelijke opening van het fietslabyrint in Ontmoetingscentrum Naaldwijk.

Ruim twee jaar geleden maakten de bezoekers van Ontmoetingscentrum Naaldwijk kennis met het fietslabyrint middels een pilot. Wat een geweldige ervaring. Dat wilden ze ook graag in het ontmoetingscentrum en de medewerkers hebben hard gewerkt om het te realiseren. Er werden sponsoren gezocht, het Ouderenfonds werd aangeschreven enz. Niks was hen teveel om hun doel te bereiken.

Warm hart
De eerste stap richting het labyrint werd mogelijk gemaakt door een cheque van Kringloopwinkel de Habbekrats uit De Lier. Ook de Bonte Haas Loop droeg het ontmoetingscentrum een warm hart toe en de opbrengst van dit leuke en sportieve evenement waarbij gewandeld of hardgelopen wordt kwam ten goede van het fietslabyrint. Het restaurant De Bonte Haas nam het initiatief om de opbrengst van de flessen Charity water te doneren. Het fietslabyrint kwam steeds meer in zicht. De eindstreep werd gehaald dankzij de bijdrage van het Ouderenfonds, een bijdrage van het timmeratelier, een donatie van het echtpaar Kester en de Fitwinkel. Wat fanatisch om te merken dat velen het ontmoetingscentrum een warm hart toedragen. Als dank kregen ze een ‘gouden’ pluim overhandigd.

Het fietslabyrint met vijf hometrainers kon worden aangeschaft en staan inmiddels als pronkstuk in het ontmoetingscentrum. Met elkaar werd de feestelijke aftrap gedaan door een rondje door Naaldwijk te fietsen. Het was een geslaagde middag en de bezoekers van het ontmoetingscentrum zullen de komende tijd vele kilometers gaan afleggen.