Feestmaand 'Duizend en één nacht' in De Bieslandhof

Geplaatst op: 3 Juli 2018

Afgelopen maand was het een groot feest in De Bieslandhof. De jaarlijkse feestweek werd dit jaar namelijk verspreid over maar liefst een maand, met het thema Duizend en één nacht. De Bieslandhof kijkt terug op een geweldige tijd, waarin magie tot leven kwam!

Op de duizend en één nacht-markt was van alles te beleven. Er stonden tal van kraampjes met zelfgemaakte spullen en kraampjes van winkels met allerlei leuke hebbedingetjes. Ook werden er diverse workshops aangeboden. In de spirituele hoek kon de toekomst worden voorspeld en een goochelaar bracht iedereen aan het lachen met grappige trucs.

Er is een fantastisch optreden geweest van Sinbad en Aladin, een roofvogelshow in de tuin en cliënten genoten van heerlijk ijs in Arabische stijl, waar een buikdanseres niet kon ontbreken. Ook is er heerlijk ontspannen tijdens de wellnessochtend.

Als afsluiting van de feestmaand werden er magische verhalen verteld uit de sprookjes van Duizend en één nacht. Namens De Bieslandhof een bedankje aan iedereen die deze maand tot een succes heeft gebracht. Op naar volgend jaar!