Generale repetitie voor project: Aan Tafel!

Geplaatst op: 24 September 2021

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2021 won het project 'Aan Tafel!' de Boven Verwachting Prijs. Op dit moment wordt het project uitgerold op afdeling Delftsbruin van De Bieslandhof, zodat cliënten kunnen videobellen met hun naasten en bijvoorbeeld samen een heerlijke maaltijd kunnen nuttigen. 

Generale repetitie
Het scherm is er en helemaal klaar voor gebruik. Op 24 september vond er dan ook een generale repetitie plaats. Bewoners van afdeling Delftsbruin gingen videobellen met bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft. Samen hebben de bewoners en bezoekers een spelletje gespeeld, namelijk het afmaken van spreekwoorden. Eerst verzonnen de bewoners van Delftsbruin spreekwoorden voor de bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft en daarna andersom. Het was een hele geslaagde ochtend en zowel de bewoners als de bezoekers hebben genoten van dit contact. 

Binnenkort is samen eten mogelijk
Binnenkort zal het scherm gereserveerd kunnen worden door familie en bewoners om te kunnen videobellen. Hierdoor kan de bewoner samen met familie genieten van een heerlijke maaltijd. 

Boven Verwachting Prijs
Sinds 2016 organiseert Pieter van Foreest de Boven Verwachting Prijs, dit biedt collega’s de mogelijkheid om ideeën die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten in te dienen en de winnaars kunnen het idee bovendien direct realiseren. De prijs wordt mogelijk gemaakt door het Klein Breteler Fonds, die €10.000 euro beschikbaar stelt voor het winnende idee. Ook dit jaar kunnen collega's hun ideeën weer indienen!