Geslaagde feestweek in Akkerleven

Geplaatst op: 12 November 2019

Op 3 november 2009 werd Akkerleven officieel geopend. Tien jaar later vieren we met elkaar het jubileum. Van 4 t/m 8 november stond geheel in het teken van allerlei leuke activiteiten voor bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers met een bijzondere afsluiting.

Feestweek
De week startte feestelijk met een verjaardagsfeestje in het restaurant waar met elkaar werd genoten van het lekkere gebak. De volgende ochtend begon goed voor de bewoners. Er stond een heerlijk ontbijt klaar compleet met croissants, jus d’orange en eitjes.  Ook de rest van de week was het volop genieten met veel gezelligheid. Zo was er een muzikale bingo en gaven de Zingende Koffiemeisjes een spetterend optreden in de huiskamers. Ook tijdens de playbackshow zorgden de elf acts voor veel entertainment. De beautyochtend was een groot succes. Nagels werden gelakt, bewoners werden mooi opgemaakt, zodat zij ’s middags in de fotostudio geportretteerd konden worden. Sonja Nowee sloot deze dag af met een muzikale omlijsting rondom “uit eten in eigen huis”.

Prachtig optreden Jurgen Jonkers
Met zijn programma ‘ik weet dat jij het weet’ zorgde Jurgen Jonkers vrijdag voor een prachtige afsluiting van de feestweek. Met zijn nummers weet hij vele harten te raken. Hij wist een onbetaalbare lach op het gezicht van elke bewoner te toveren. Het optreden zorgde voor een lach en een traan waarvan iedereen volop genoten heeft. Het was een middag met een gouden randje. Wat een prachtige afsluiting van de feestweek.

We kijken terug op een succesvolle en fantastische feestweek. Op het naar het volgende lustrum.

Ik Weet Dat Jij Het Weet-tour
Jurgen Jonkers, onder andere bekend als imitator van Frans Bauer, verzorgt in zorglocaties door heel het land voor een speciale prijs en voor speciale mensen een spetterend optreden. Hij brengt met veel liefde en gezelligheid de hits van toen en nu ten gehore. De Brabantse Jurgen ziet de Ik Weet Dat Jij Het Weet-tour als een persoonlijke missie. Zijn moeder Rietje heeft ook Alzheimer en hij weet dus als geen ander hoe vervelend deze ziekte is. En ook hoe belangrijk het is haar te bereiken en dat lukt bijzonder goed door middel van muziek.

Sponsort u mee?
Hoe meer donaties we mogen ontvangen, des te meer optredens kan Jurgen binnen Pieter van Foreest verzorgen. U kunt uw donatie overmaken naar  NL47RABO0349218803 t.n.v. Ik weet dat jij het weet o.v.v. ‘Donatie’, e-mailadres en met vermelding van het huis waar u Jurgen graag ziet optreden.

Hoe mooi zou het zijn als al onze locaties kunnen genieten van dit bijzondere muzikale moment, en we bij de bewoners een glimlach op het gezicht kunnen toveren?

Meer informatie over de missie van Jurgen: www.ikweetdatjijhetweet.nl.