Geslaagde informatie ochtend duo- en rolstoelfiets

Geplaatst op: 27 Juli 2018

Naast de bewoners van De Kreek en Sonnevanck zijn er meer mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Reden voor Vitis Welzijn en Pieter van Foreest om de handen ineen geslagen en een duofiets beschikbaar te stellen voor omwonenden.

Woensdag 25 juli vond in het Rozenpark tegenover De Kreek de informatie ochtend over de duo- en rolstoelfiets plaats. Vrijwilligers gaan vaak samen met bewoners een rondje fietsen en gaven met veel enthousiasme informatie aan de geïnteresseerden en maakten samen met hen een proefritje. Er werden ervaringen en mooie verhalen over het fietsen met de bewoners uitgewisseld.

De informatie ochtend werd enthousiast ontvangen en is goed bezocht. Er zijn afspraken gemaakt met enkele omwonenden voor een korte cursus, zodat ze straks heerlijk met hun naasten kunnen fietsen. Ook hebben zich twee enthousiaste vrijwilligers aangemeld, waar we uiteraard heel blij mee zijn.

Interesse of meer informatie?
Was u niet in de gelegenheid om te komen, maar heeft u wel interesse of wilt u fietsvrijwilliger worden? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Priscilla Barendse via p.barendse@pietervanforeest.nl.