Geslaagde reünie in De Kreek

Geplaatst op: 5 November 2018

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat De Kreek dit jaar haar 50-jarig jubileum viert. Het hele jaar door worden er diverse festiviteiten georganiseerd voor de bewoners, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en betrokkenen van De Kreek.

Zaterdag 3 november stond de reünie gepland voor (oud)medewerkers waar samen werd teruggekeken op de afgelopen 50 jaar. De belangstelling was enorm. Vele oud medewerkers waren naar De Kreek gekomen waaronder zelfs oud medewerkers van het eerste jaar van het bestaan. Iedereen werd enthousiast welkom geheten. Tijdens de middag was de documentaire en een film met foto’s te zien over De Kreek, verpleeghuiszorg van toen naar nu. Onder het genot van een hapje en drankje werden vele herinneringen opgehaald en verhalen gedeeld. Het jubileumboekje met allerlei leuke interviews en foto’s zorgde ervoor dat iedereen nog kan nagenieten.

Het was een feestelijke middag waar we met trots op terugkijken. We willen iedereen bedanken voor de komst en de geslaagde middag.