Geslaagde wandeldriedaagse De Hooge Tuinen

Geplaatst op: 5 Juli 2018

De Hooge Tuinen organiseerde 2, 3 en 4 juli voor het eerst een wandeldriedaagse. Bewoners konden zich met een begeleider inschrijven en de bewoners die geen begeleider hadden werden begeleid door vrijwilligers, leden van jeugdsociëteit d'Ouwe Kiem uit 's-Gravenzande en diverse personeelsleden. De weergoden waren ze meer dan goed gezind waardoor de routes op het laatste moment iets moesten worden ingekort.

De deelnemers zijn onderweg verwend met een lekker ijsje gesponsord door ijssalon LKKR in Naaldwijk. De laatste avond werd feestelijk afgesloten. Het laatste meters werd de wandelgroep begeleid onder de vrolijke klanken van de orkest Herremenie. De rode loper lag uit en iedere deelnemer nam een fraaie medaille in ontvangst.

De jongeren van jeugdsociëteit d'Ouwe Kiem zaten rond Kerst 24 uur opgesloten in een ‘Westlands Kassie’. Door allerlei activiteiten haalde ze in totaal € 10.000 op voor Westlandse ouderen. Mede dankzij de jeugdsociëteit d'Ouwe Kiem is de wandeldriedaagse tot stand gekomen.

Iedereen ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van dit wandelevent. Het was een groot succes!