Gluren bij en met de buren!

Geplaatst op: 29 September 2015

Zaterdag 25 september vond de jaarlijkse burendag weer plaats.

De bewoners van De Terwebloem waren, samen met de bewoners van ’s Heerenloo, uitgenodigd om te gluren bij de buren, Westland Energy Solutions. 30 Bewoners gingen mee om de buren te bezoeken.

 

Na een hartelijk welkom door de directie en medewerkers kregen ze een presentatie over het bedrijf en welke rol Westland Energy Solutions heeft in het Westland. Na de presentatie brachten de bewoners een bezoek aan de proeftuin waar te zien is wat er aan gasleidingen onder de grond zit. De dag werd afgesloten met hapjes en drankjes.

 

Ook Veenhage deed mee aan burendag. Hier kwamen de buren van Veenhage een kijkje nemen op hun locatie. Ze waren uitgenodigd voor een high tea. Niet alleen buren, maar ook bewoners kwamen met hun familie langs voor een hapje en een kopje thee. De Free Artist band zorgde voor de muzikale noot waar zelfs op gezongen en gedanst werd. Alle buren kregen een mooi plantenbakje mee als herinnering aan deze dag.

 

Zowel de bewoners van de locaties als de buren kijken terug op een gezellige middag en vonden het voor herhaling vatbaar.