Gratis bloeddrukmetingen

Geplaatst op: 1 December 2017

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. De Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Op woensdag 6 december bent u van harte welkom in de Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel in Naaldwijk, gevestigd aan de Middel Broekweg 2a. Ook in de Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel in Delft kunt u iedere eerste woensdag van de maand terecht van 10.00 tot 15.00 uur. Dit is gevestigd aan de Papsouwselaan 474. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

In de Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.