Gratis webinars voor mantelzorgers

Geplaatst op: 7 December 2021

Zorgen voor naasten is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg en mensen doen dit uit liefde voor elkaar. De bereidheid om voor elkaar te zorgen is groot. Dat blijkt wel uit het feit dat maar liefst één van de drie volwassenen mantelzorg geeft. Overal in het land zijn er onzichtbare helden, jong en oud. Wat de mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.  Ze zijn immers van onschatbare waarde.

Speciaal voor de mantelzorgers is er een webinar die voor hen kan helpen het zorgen lichter te maken, zodat ze de zorg langer kunnen volhouden. 

Webinar Beter en krachtiger zorgen: 7 december 19.30 – 20.30 uur.
Mantelzorger, deze gratis webinar draait om het helpen van de mantelzorg. U leert hoe u zorg beter afstemt met anderen. Hoe u ruimte maakt voor uzelf. En hoe u waardevollere zorg kunt geven. Sprekers zijn psycholoog Simone das Dores en ervaringsdeskundige Elke de Quay.

Schrijf u nu in!

Webinar Lichter en leuker zorgen: 9 december 19.30 – 20.30 uur.
Mantelzorger, deze gratis webinar voelt als een cadeautje! Want een uurtje met filosoof Lammert Kamphuis verandert uw kijk op mantelzorg én op het leven! U komt er lichter en blijer uit, want zijn enthousiasme en wijsheid werken aanstekelijk. Lammert vertelt bijvoorbeeld hoe u het zorgen leuk houdt voor u en de ander. En hoe u met een andere bril naar de situatie kijkt. U krijgt tips waar u voor het leven mee vooruit kunt!

Schrijf u nu in!