Gratis.....bij Delfshove!

Geplaatst op: 10 Oktober 2019

Gratis .... bij Delfshove??? Ja! Vanaf vandaag heeft Delfshove een 'Gratis drinkwater'-punt.
Delfshove heeft zich aangesloten bij het 'Gratis Drinkwater initiatief' van de BlueWater Company. Bezoekers zijn van harte welkom om hun herbruikbare drinkfles gratis met lekker koel kraanwater te vullen. Met 'Gratis drinkwater' verminderen we samen het gebruik van water/frisdrank in kleine plastic flesjes, blikjes en bekertjes. Samen voor duurzaam.

De beste drinkwaterkwaliteit
De drinkwaterkwaliteit binnen de Nederlandse gemeenten is perfect. Toch koopt men nog steeds massaal water en andere dranken in kleine plastic flesjes, blikjes of bekers. Omdat er geen statiegeldsysteem is voor deze verpakkingen is er een constant groeiende stroom aan (zwerf)afval en wordt de leefomgeving van mens, dier en de natuur steeds zwaarder belast.

Niet opruimen, maar ingrijpen voor het gebeurt
De BlueWater Company heeft zich tot doel gesteld om deze groeiende stroom aan dit (zwerf)afval tegen te gaan in de vorm van 'Gratis drinkwater' en Delfshove neemt deel aan dit initiatief.
Het 'Gratis drinkwater'-project informeert over de drinkwaterkwaliteit, brengt samen met ondernemers een netwerk van waterpunten tot stand en biedt met the Blue Bottle een perfect alternatief om dagelijks gewoon kraanwater, warme dranken zoals koffie, thee, chocomelk of andere dranken uit grote [statiegeld]flessen te gebruiken. Zo wordt het (zwerf)afval teruggedrongen, ontstaat er een 'groene' bewustwording en is er een directe verbetering van het leefklimaat. En daar sluit Delfshove zich graag bij aan. 

Samen voor....  
* STIMULERING gebruik kraanwater
* TERUGDRINGEN van plastic afval
* VERMINDEREN van zwerfafval
* GROENE PROMOTIE van de regio
* VERLAGEN van de carbon footprint

Welkom bij Delfshove, ook voor Gratis Drinkwater  ​
Met de sticker op het pand, vermelding in de 'Refill app', dit is de mobiele waterpunt app, laat Delfshove zien dat zij deelnemen en dat iedereen welkom is om zijn of haar herbruikbare drinkfles gratis met kraanwater te vullen. Delfshove is betrokken bij de gemeenschap en toont graag ook op deze wijze hun betrokkenheid.

Mee doen of meer weten? www.thebluebottle.company

#duurzaam #thebluebottle #gratisdrinkwater #kraanwater #waterfles #thermosfles #waterpunt #horeca #ondernemer #investering #gastvrijheid #westland #delft #denhaag #rotterdam #scheveningen #wateringen #sustainable #tourism #holiday #hospitality #refillholland #refillrevolution​ 

samen duurzaam campagne logo JPG 2.jpg