Grote stappen gezet met beweegtuin Ontmoetingscentrum Dock van Delft

Geplaatst op: 2 Juni 2020

De afgelopen tijd hebben de collega’s van Ontmoetingscentrum Dock van Delft de handen flink uit de mouwen gestoken. Ze zijn hard aan het werk geweest om de beweegtuin te realiseren. En met resultaat! Er is schoongemaakt, gestraat, onkruid gewied, planten gepoot, een jeu de boulesbaan geplaatst, een moestuin aangelegd en er zijn beweegtoestellen geplaatst. Op dit laatste na, hebben de collega’s alles zelf gedaan en ze zijn dan ook terecht heel trots op het resultaat!

Inmiddels komen er weer een beperkt aantal bezoekers bij het ontmoetingscentrum en zij hebben al volop genoten van de tuin. Ook de buren komen al geregeld langs (uiteraard op veilige afstand en met inachtneming van de huidige maatregelen).

Deze week worden de puntjes op de i gezet en dan hopen de collega’s de tuin snel officieel te kunnen openen.

Boven Verwachting Prijs
‘Bewegen is leven! Een beweegtuin voor Dock van Delft.’ was dit jaar de gelukkige winnaar van de Boven Verwachting Prijs. Met het prachtige bedrag van €10.000,- kan er een beweegtuin worden gecreëerd voor de bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom om te komen bewegen in de mooie tuin.