Hartverwarmende giften voor bewoners van De Terwebloem

Geplaatst op: 24 November 2020

Iedereen is blij met extra aandacht, zeker in deze tijden. De bewoners van De Terwebloem zijn de afgelopen weken meerdere malen in het zonnetje gezet en verwend. 

Hartverwarmend
OptiFlor heeft de bewoners verrast met een prachtige orchidee waar de bewoners nu in hun kamer volop van genieten. Hoe leuk is het als je post krijgt en iets te lezen hebt? Ook hieraan is geen gebrek. Zo werden er allerlei tijdschriften gebracht, stuurde de leerlingen van de Piramide College kaarten en kwam een stel uit Poeldijk taarten brengen voor de medewerkers. Echt fantastisch en hartverwarmend allemaal.

Wonderfoon
De afgelopen week heeft WOS een leuk item gemaakt over de wonderfoon en daarbij een oproep geplaatst om oude PTT telefoons bij De Terwebloem te brengen. Inmiddels hebben we meerdere telefoons mogen ontvangen die binnenkort ook worden voorzien van een SD kaart met herkenbare liedjes uit de vroegere jaren. Heeft u  nog een oude PTT telefoon over? U kunt ze nog steeds brengen. De bewoners en de medewerkers van De Terwebloem zijn er blij mee.

Kersthuisjes
De decembermaand staat voor de deur. Ondanks dat de feestdagen er anders uit zien, doen de medewerkers er alles aan om ook van deze maand een gezellige maand te maken. De kerstboom zal worden opgezet en de decoratie zal worden opgehangen. Een medewerker van De Terwebloem had bij Intratuin Monster kersthuisjes gewonnen. En wat zijn we blij met de kersthuisjes die ook door familie en bewoners zijn geschonken. De locatie zal straks een (nog) gezellige(re) kerstsfeer uitstralen.

Het is geweldig om te zien hoeveel er aan de bewoners en medewerkers wordt gedacht. We worden er stil van. Wij willen iedereen dan ook enorm bedanken voor alle giften!