Helpt u mee de bazaar in De Kreek weer tot een succes te maken?

Geplaatst op: 20 Maart 2019

Nog even en het is zover … de bazaar in De Kreek op vrijdag 26 april a.s. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Leeuweriklaan 34 in ‘s-Gravenzande.

Naast de gebruikelijke bazaaractiviteiten (zoals Rad van Avontuur, spelletjes, poffertjeskraam, ijskraam, worstkraam, verkoop van groente, fruit, bloemen en (perk)planten), wordt er een voorjaarsmarkt georganiseerd. Op deze voorjaarsmarkt worden crea-, hobby- en verzamelartikelen te koop aangeboden.

Tweedehandsboeken/rommelmarkt
Naast tweedehandsboeken worden er kleine rommelmarktspullen verkocht. Heeft u nog spullen staan waarvan u denkt “Wat moet ik ermee?”  Wij zijn heel blij met uw spullen! U kunt uw boeken en kleine rommelmarktspullen tot 22 april inleveren bij de receptie van De Kreek. Voor grote partijen en/of verdere informatie kunt u bellen of mailen naar Kitty Warmink (0174 741011/ k.warmink@pietervanforeest.nl).

Zegeltjesactie
Er zijn weer veel prijzen nodig voor het Rad. Wie heeft er zegeltjes over van ’t Stoepje, Douwe Egberts, Hoogvliet, Hema, koffiebonnen AH, Makro, etc.? In de hal van De Kreek staat een bus waar u ze in kan leveren.

Loten te koop
Bij de receptie van De Kreek kunt u loten kopen à € 1,- per stuk voor de grote loterij tijdens de bazaar op 26 april. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een iPad, een rondvaart en een diner voor twee. Zeker de moeite waard, dus koop een lot!

Opbrengst
2/3 van de opbrengst van deze bazaar wordt besteed aan De Kreek (fotofolie deuren PG en aanpassing terras voorzijde De Kreek) en 1/3 aan Sonnevanck (aanschaf welzijnsmaterialen). De opbrengst van de bazaar wordt dus gebruikt voor mooie verrichtingen.