Inzamelingsactie: Een mooie tuin voor Veenhage

Geplaatst op: 3 Juni 2021

De collega's en bewoners van Veenhage gaan zich het komende jaar inzetten om een mooie tuin te realiseren. Op dit moment is de tuin niet goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel en mensen met dementie kunnen er niet zelfstandig rondlopen. Terwijl dit wel een grote wens is. 

Inzamelingsactie
De aankomende maanden willen de collega's van Veenhage geld ophalen, om in het voorjaar van 2022 een prachtige tuin aan te kunnen leggen, waar de bewoners volop van kunnen genieten. Er worden verschillende initiatieven georganiseerd om geld op te halen. 25 mei was de kick-off van de actie, zij hebben hiervan een feestelijk moment gemaakt met de bewoners. 

Ook helpen?
Wilt u ook helpen om deze mooie wens van de collega's en bewoners in vervulling te laten gaan? Dat kan! U kunt geld overmaken naar

  • Rekeningnummer Rabobank: NL60 RABO 0137 3969 53
  • Ten naam van: Stichting Vrienden van Woonzorgcentrum Veenhage, Nootdorp
  • Onder vermelding van: Binnentuin Veenhage

U heeft ook de mogelijkheid om geld te doneren in de speciaal gemaakte spaarpot bij de receptie. Heeft u Perla koffiezegels over waar u niets mee doet? Ook deze zijn meer dan welkom! Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor alle intiatieven die er het aankomende jaar rondom dit project georganiseerd gaan worden. We willen u alvast hartelijk bedanken voor uw hulp!