Koffie Kletskop: Elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over kunst & cultuur

Geplaatst op: 19 Mei 2023

Het beoefenen van kunst en cultuur draagt bij aan een goed gevoel. Door actief met kunst en cultuur bezig te zijn wordt uw innerlijk gevoelsleven aangesproken en uw verbeeldingskracht gestimuleerd. Dat geldt voor allerlei vormen van kunst en cultuur. 

Koffie Kletskop 
Koffie Kletskop is een gezellige bijeenkomst voor ouderen (55+) waar elkaar ontmoeten voorop staat. Samen gaan we onder het genot van een kopje koffie/thee en uiteraard een kletskop in gesprek over tal van onderwerpen die te maken hebben met kunst en cultuur en leggen we meteen de link met uw Positieve Gezondheid. Het leuke is dat er vaak ook andere contacten ontstaan doordat er gedeelde passies worden gedeeld. Eerder hebben er al Koffie Kletskoppen plaatsgevonden die een groot succes waren en waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. 

Waar en wanneer? 
Datum: Woensdag 28 juni 2023 
Tijdstip: 14.00 – 15.30 uur (inloop vanaf 13.45 uur) 
Locatie: Die Buytenweye, Chopinlaan 9 in Delft 

Aanmelden kan via www.pietervanforeest.nl/koffie-kletskop-2023 

Sluit u ook gezellig aan? 
We vinden het leuk als u ook aansluit en samen met ons in gesprek gaat. U hoeft geen kennis te hebben van kunst en cultuur. Het gaat vooral om elkaar ontmoeten en samenzijn. Neem gerust iemand mee, zoals uw buurvrouw, vriend(in) of partner. De toegang is gratis. 

Kunstzinnig Pieter 
Kunst creëert datgene wat met woorden niet (meer) altijd te vatten is. Door verbeeldingskracht te stimuleren wordt het zelfbewustzijn van ouderen versterkt en ervaren zij nieuwe impulsen. Met deze achterliggende gedachte en om dit op regelmatige basis te organiseren is Kunstzinnig Pieter gestart. Een mooi kunstprogramma waar we bijzonder trots op zijn. Voor het programma Kunstzinnig Pieter werkt Pieter van Foreest samen met BES&CULTUUR en is mede mogelijk gemaakt door het Lang Leven Kunst Fonds en ‘Samen cultuur maken’ van Fonds Cultuurparticipatie.