Komt u ook naar het Plustival en Vitaliteitsdag?

Geplaatst op: 6 November 2023

Het behouden van een actieve levensstijl en gezond ouder worden gaan hand in hand. We beseffen steeds meer hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Bewegen kan bijdragen tot een langer, vitaler en gelukkiger leven. Deze maand staan er twee evenementen op de agenda over gezond ouder worden. Diverse organisaties zijn hierbij aanwezig. Onze collega’s van Pieters Behandel Praktijk zullen aansluiten bij de Vitaliteitsdag en medewerkers van de thuiszorgwinkels Vegro zijn op beide dagen aanwezig om u meer informatie te geven en wat zij voor u kunnen betekenen.

 

Plusitival 

Op vrijdagmiddag 10 november heten we de 55+ inwoners van Westland van harte welkom op het Plustival. Tijdens deze middag kunt u zich laten informeren over de zorg, veiligheid en hoe u langer thuis  kunt blijven wonen. Bovendien staat er een theaterstuk op het programma over financieel misbruik. 

 

Datum:  10 november 2023 Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur Locatie: De Kiem, Koningin Julianaweg 91 in ‘s-Gravenzande

 

Vitaliteitsdag 
Op woensdag 30 november vindt de Vitaliteitsdag plaats in Wijkcentrum Hof van Heden in Naaldwijk. Daarnaast worden er beweegworkshops gegeven en kunt u deelnemen aan onder andere testen voor het uithoudingsvermogen en balans.

 

Datum: 30 november 2023 Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur Locatie: Wijkcentrum Hof van Heden, Dijkweg 20 in Naaldwijk 

 

Noteer deze data alvast in uw agenda 

De toegang tot beide evenementen is gratis. Komt u ook? U bent van harte welkom.