Kom naar de Drive-in banenmarkt

Geplaatst op: 11 September 2020

Ben jij klaar met je opleiding en op zoek naar een baan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Kom dan naar onze unieke drive-in banenmarkt! Vanuit je auto krijg je alles te horen over werken bij Pieter van Foreest. Je krijgt informatie over de diverse functies die we beschikbaar hebben, zoals Verzorgende IG, Contactverzorgende, Verpleegkundige in de Wijk, MBO-verpleegkundige, de rol van Wijkverpleegkundige en HBO-Verpleegkundige. We zoeken dus zowel kandidaten die op locatie of in de wijk willen werken. We nodigen je van harte uit op dinsdagavond 13 oktober van 19.00 uur tot 20.00 uur op het parkeerterrein links van het Naaldhorstgebouw aan de Middel Broekweg 2a in Naaldwijk.  

Wat gaan we doen?

Tijdens de drive-in banenmarkt maken we kennis met elkaar, maar dan wel coronaproof. We hebben een mooi programma gemaakt waarna jij precies weet met wat voor organisatie je te maken hebt. #samen #jezelf #bovenverwachting.
Ook krijg je informatie over de diverse functies. Net als bij een drive-in bioscoop blijf je in je auto zitten en kun je het programma volgen via een groot televisiescherm. Het geluid hoor je via je eigen autoradio. Om de sfeer compleet te maken brengen wij jou een drankje en popcorn in de auto. Het programma is van 19.00 uur tot 20.00 uur en daarna weet jij precies welke banen wij bieden en of deze bij je passen.

Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een telefonisch gesprek in om nader kennis te maken en te bekijken of er een wederzijdse klik is en of jij bij Pieter van Foreest aan de slag zou willen en kunnen. 

Praktische informatie:

Wanneer:  Dinsdag 13 oktober van 19.00 tot 20.00 uur
Waar:        Parkeerplaats links van het Naaldhorstgebouw aan de Middel Broekweg 2a in Naaldwijk
Voor wie:   Gediplomeerde Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4/5/6.

Geïnteresseerd?

Voor de banenmarkt heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding in de zorg nodig. We ontvangen graag vooraf je CV en korte motivatie. Vul het formulier in via de link hieronder en meld je aan. Twijfel je nog of wil je overleggen met een van de recruiters? Stuur dan een berichtje via WhatsApp: 06 - 1209 1519.