Kom naar de open dag in Ontmoetingscentrum Dock van Delft

Geplaatst op: 28 Maart 2022

Ontmoetingscentrum Dock van Delft is een gezellig Ontmoetingscentrum waar de bezoekers met plezier komen. Van maandag t/m vrijdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor mensen met geheugenproblemen.

Het motto van het Ontmoetingscentrum is ‘met plezier bewegen en samen eten’. Daarom wordt er elke dag met verse producten gekookt en wordt er gezorgd voor een variatie aan beweegactiviteiten. Hierbij wordt er rekening gehouden met ieders conditie zodat iedereen die mee wil doen, mee kan doen. Naast de activiteiten op het gebied van bewegen en cognitieve fitness worden er ook creatieve en culturele activiteiten aangeboden zoals schilderen en (live) muziek.

Op 23 april van 11:00 tot 15:00 uur organiseert Ontmoetingscentrum Dock van Delft een open dag voor mensen van wie het brein het wel eens een beetje af laat weten. U en uw naaste zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het ontmoetingscentrum en de sfeer te proeven.

Komt u ook langs? U bent van harte welkom. Wij zijn gevestigd midden in de binnenstad van Delft, Ezelsveldlaan 276. Voor vragen kunt u bellen naar 015-5158100 of mailen naar ocdockvandelft@pietervanforeest.nl.  Wij zorgen voor de koffie en thee.