Kunstexpositie Ipse de Bruggen feestelijk geopend

Geplaatst op: 13 September 2017

Elf schilders van De Ruimte van Ipse de Bruggen exposeren hun schilderijen in Pieters Kamerhuis te Delfshove. Maandag 11 september is de kunstexpositie feestelijk geopend. De opening werd afgetrapt met warme woorden van Marina van Mil, locatiemanager Delfshove, en Esther Tettero, coördinerend begeleidster Ipse de Bruggen. Vervolgens kwamen de trotse schilders naar voren en na gezamenlijk aftellen schoten ze de confettikanonnen af. Iedereen genoot vervolgens van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes.Twee schilderijen zijn zelfs al verkocht.

Expositie
De schilders van Ipse de Bruggen maken deze en andere mooie kunstwerken op dagbestedingslocatie De Ruimte. De kunstgroep maakt kunstwerken met ieder een eigen identiteit. Elk schilderij heeft bijzondere kenmerken en is met veel passie gemaakt. De kleuren, bijzondere vormen en creativiteit spat van het doek af. Zowel de schilders als de medewerkers van Pieters Kamerhuis zijn dan ook erg trots op deze expositie. De 40 bijzondere schilderijen zijn tot 26 november elke dag te bewonderen in Delft, Vorrinkplein 99.

Samenwerking Pieters Kamerhuis en Ipse de Bruggen
Pieters Kamerhuis is een vorm van wonen met zorg voor senioren, speciaal voor senioren die samen met elkaar vorm willen geven aan een nieuwe toekomst. Samen met onder andere cliënten van Ipse de Bruggen en studenten wordt er gebouwd aan een nieuwe toekomst.

 

 

Esther Tettero, coördinerend begeleidster Ipse de Bruggen (boven) en Marina van Mil, locatiemanager Delfshove (onder) aan het woord.

De schilderijen van Stephan en Giselle zijn direct verkocht.