Laat uw mening horen in het klantenpanel!

Geplaatst op: 13 Mei 2015

Pieter van Foreest betrekt graag (toekomstige) klanten en mantelzorgers bij nieuwe diensten en innovaties in het zorgaanbod. Wij willen graag van u horen hoe u over onze dienstverlening denkt, wat u in de toekomst veranderd zou willen zien en waar wij extra aandacht aan zouden moeten geven. Wij vinden de mening van senioren in de regio zeer belangrijk; uw inbreng doet er toe! Dat is dan ook de reden dat Pieter van Foreest gaat starten met klantenpanels. Er zijn twee verschillende klantenpanels waar we u graag voor willen uitnodigen;

Klantenpanel bijeenkomst
Een bijeenkomst (per regio) waar u fysiek bij aanwezig bent. Tijdens deze bijeenkomst zullen we met u en andere panelleden in gesprek gaan en horen we graag uw mening!

Online klantenpanel
Een online klantenpanel waarbij u een digitale vragenlijst toegestuurd krijgt. Bij een online klantenpanel kunt u op elk gewenst tijdstip en elke gewenste plaats meedoen aan het klantenpanel (u heeft hiervoor een computer met internetaansluiting nodig).

Doet u ook mee aan ons klantenpanel?
Meld u aan via de website www.pietervanforeest.nl. Ook wanneer u geen klant en/of mantelzorger bent, maar wilt u wel graag meedenken? Ook dan bent u van harte uitgenodigd!

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 515 5000 of mail naar klantenpanel@pietervanforeest.nl.