Leuke activiteiten in zomer

Geplaatst op: 1 Augustus 2022

 

De zomerperiode is aangebroken. Dat betekent dat veel mensen vrij hebben en leuke activiteiten willen ondernemen, vaak in eigen land. 

De collega’s van Pieter van Foreest organiseren voor veel van onze cliënten leuke activiteiten op de locatie. Wilt u zelf met uw naaste(n) erop uit, dan zijn er vele leuke activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Diverse organisaties, waar Pieter van Foreest eveneens aan deelneemt of een warm hart aan toedraagt, hebben een zomerprogramma opgesteld. Alle activiteiten staan in het teken van ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Doe mee en geniet. U bent van harte welkom. 

Welke activiteit u ook kiest, blijf ook alert. We zijn beter tegen het coronavirus bestand, door vaccinaties, booster- en herhaalprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar het virus is er nog steeds. Het blijft voor iedereen verstandig om zich nog steeds aan de adviezen en maatregelen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken. Zo houden we allemaal rekening met elkaar. 

We wensen u veel plezier!