Leuke en succesvolle Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op: 18 Maart 2019

Van 11 tot en met 16 maart 2019 vond de week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openden deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kon iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Ook Pieter van Foreest deed hieraan mee. Met de organisatie van verschillende activiteiten kon iedereen kennis maken met de ouderenzorg.

Team Naaldwijk Thuis ZorgToppers 2019
De week ging goed van start. Met de nominatie als ZorgTopper 2019 voor de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord is het Team Naaldwijk Thuis gekozen. Een prestatie waar we trots op zijn! Tijdens de landelijke kick-off van de Week van Zorg en Welzijn op 11 maart zijn enkele collega’s op paleis Soestdijk in het zonnetje gezet. Medewerkers van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt kwamen dinsdag 12 maart de collega’s van het thuiszorgteam nog persoonlijk feliciteren en in het zonnetje zetten met een heerlijke taart, goodiebags en oorkondes. Nogmaals gefeliciteerd!

Maak kennis met kunde
De locaties van Pieter van Foreest hebben gedurende de Week van Zorg en Welzijn hun best gedaan om het publiek mee te nemen in de wereld van de zorg. Zo was men welkom tijdens de Afasiesoos, de ketenmarkt in het Reinier de Graaf Gasthuis, waren er spreekuren, inloopdagen en gezellige activiteiten georganiseerd.

Werken in de zorg
Ook werken in de zorg werd tijdens de Week van Zorg en Welzijn onder de aandacht gebracht bij onder andere informatiemarkten. Er kon kennis worden gemaakt met Pieter van Foreest en de mogelijkheden tot werken en opleidingen.

We kijken terug op een geslaagde week van Zorg en Welzijn. Op naar volgend jaar!