Leuke initiatieven in De Bieslandhof

Geplaatst op: 1 Mei 2020

Afgelopen week hebben er verschillende leuke initiatieven plaatsgevonden bij De Bieslandhof om de collega’s en bewoners nog eens een hart onder de riem te steken.  

Fleurige verassing
De bewoners werden verrast door drie dames met mooie bloemen. Carly, Saskia en Anita hadden besloten om geld in te zamelen, omdat de oma van Saskia en Anita verblijft op afdeling Delftsrood en ze alle bewoners, maar in het bijzonder hun oma, om haar nog even extra te steunen in deze moeilijke tijd. Ze hebben genoeg geld opgehaald en hebben alle bewoners verrast met een mooie bos bloemen van kwekerij Bos Bloemen uit ’s-Gravenzande. De bewoners waren heel blij met deze fleurige verassing.

Cupcakes
Twee andere dames, namelijk Cindy en Gabriella hebben de bewoners verrast met zelfgemaakte cupcakes. Dit was een hele lekker verassing waar de bewoners heerlijk van gesmuld hebben.

Pannenkoekenmix
Ook de collega’s van De Bieslandhof werden niet vergeten en kregen heerlijke pannenkoekenmix gesponsord van Pannenkoekenrestaurant Het Gulden ABC op de Markt in Delft.
Iedereen heel erg bedankt voor deze lieve verassingen, het wordt echt gewaardeerd door collega’s en bewoners.