Leuke initiatieven op Nationale Ouderendag

Geplaatst op: 5 Oktober 2020

Afgelopen vrijdag, 2 oktober was het Nationale Ouderendag. Een dag waarop ouderen extra in het zonnetje gezet werden en ook op leuke manieren verrast werden.

Voorleeslunch in De Hooge Tuinen
In De Hooge Tuinen hebben de bewoners van de Plantentuin genoten van een gezellige en lekkere voorleeslunch. De collega’s van de afdeling Welbevinden hebben een herkenbaar verhaal uitgekozen om voor te lezen. Dit leidde tot veel gesprekstof onder het eten van heerlijke wentelteefjes.

Mooie verassing voor bewoners in De Kreek
In De Kreek werden de bewoners op Nationale Ouderendag met leuke cadeautjes. De negenjarige Cheyenne had armbandjes gemaakt en verkocht om vervolgens met de opbrengst mooie cadeautjes te kopen voor ouderen. Daarnaast is deze ondernemende dame ook langs winkels gegaan voor sponsors en heeft zij heerlijke chocola gesponsord gekregen. Haar klasgenoten hebben ook geholpen om mooie kaarten te schrijven voor de bewoners. Zij wilde de bewoners van De Kreek op deze speciale dag echt even in het zonnetje zetten en dat is gelukt. Hartelijk bedankt voor dit lieve gebaar, de bewoners zijn er heel erg blij mee!