Locaties organiseren vitaliteitsweken

Geplaatst op: 16 April 2021

Bij Pieter van Foreest vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten, lekker bewegen, goed slapen en gezond eten. Om deze reden organiseren locaties Vlietzicht, Duinhof en De Opmaat vitaliteitsweken voor hun medewerkers.

Zo goed mogelijk in balans
Na het succes van de vitaliteitsweken die vorig jaar plaatsvonden, is er besloten om dit jaar een vervolg te geven aan deze vitaliteitsweken. Iedere maand wordt er iets leuks georganiseerd om de vitaliteit van de medewerkers zo goed mogelijk in balans te gouden.

Hoofd, hart, ziel en lichaam
Iedere laatste week van de maand staat in het teken van een ander thema, waarbij een van de volgende elementen aan bod komt: hoofd, hart, ziel of lichaam. Vlietzicht hoopt hiermee een stukje bewustwording, werkplezier, rust en ontspanning te creëren voor haar medewerkers. In maart stond het hoofd centraal en konden de medewerkers kennismaken met een stukje mindfulness en werden er leuke tips gedeeld voor de juiste mentale balans.

Kortom: het beloven leuke weken te worden waarbij veel aspecten van gezond leven aan bod komen, zodat alle medewerkers gezond en gelukkig naar hun werk komen!