Locaties Pieter van Foreest vieren Kerst!

Geplaatst op: 24 December 2018

Op de verschillende locaties hebben veel kerstborrels en kerstactiviteiten plaatsgevonden voor zowel de medewerkers en bewoners als de vrijwilligers. Zo konden de vrijwilligers van Duinhof aan de slag om bekers van keramiek te versieren, deze worden nog gebakken en krijgen zij later mee naar huis. Ook bij De Opmaat konden de vrijwilligers hun creativiteit kwijt, zij gingen gezellig met elkaar bloemschikken.

Kerst vier je natuurlijk niet alleen. Iedereen is welkom om samen te genieten van de gezelligheid. In Duinhof heeft er bijvoorbeeld een kerstdiner voor maar liefst 65 mensen plaatsgevonden. Dit diner werd gemaakt door collega’s en zelfs hun partners hielpen mee met het schillen van de stoofperen. Een groot succes, want er is besloten om dit een jaarlijkse traditie te maken!

In De Hooge Tuinen kwamen 15 leerlingen van basisschool De Regenboog langs om samen met de bewoners kerststukjes te maken. Jong en oud blijft een mooie combinatie, ook in De Terwebloem kwamen kinderen van een basisschool langs om gezellig mee te doen met de kerstbingo! Verder was er in de Triangel een kerstlunch en -bingo, deze werd georganiseerd door Albert Heijn De Lier. Naast de bewoners van de Triangel waren ook de bewoners boven de AH uitgenodigd. Het was een supergezellige middag met heerlijk eten, mooie prijzen en leuke ontmoetingen en contacten. Ook in Vlietzicht was het een gezellige boel. Hier konden de bewoners genieten van een fijne kerstzangmiddag.

Kortom, leuke activiteiten, mooie contacten en lekker eten! Fijn om zo met elkaar samen te zijn en te genieten van de Kerstsfeer.