Loop mee voor het fietslabyrint voor Ontmoetingscentrum Naaldwijk

Geplaatst op: 26 September 2018

Dat bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid is bekend. Bewegen staat bij Pieter van Foreest hoog in het vaandel. Het is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook zeker voor de geest.

Bonte Haas Loop
Ieder jaar wordt De Bonte Haas Loop georganiseerd door één van de hardloopgroepen van de Westlandse atletiekvereniging Olympus’70. Een leuk en sportief evenement waarbij gewandeld of hardgelopen wordt. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Ontmoetingscentrum Naaldwijk voor de aanschaf van een fietslabyrint.

Fietslabyrint

In Ontmoetingscentrum Naaldwijk worden vaak activiteiten gedaan op het gebied van beweging. Met het fietslabyrint kunnen de bezoekers mooie virtuele en interactieve fietstocht beleven met behulp van een beeldscherm en een bewegingstrainer. Er kan gekozen worden uit verschillende fietstochten in bijvoorbeeld de omgeving van Naaldwijk of een wereldstad als Parijs of Tokyo.

Doet u mee?

De Bonte Haas Loop vindt plaats op 16 december 2018 en 13 januari 2019, nog voldoende tijd om te trainen dus! Zo kunt u ervoor zorgen dat u afgetraind aan het kerstontbijt zit en uw goede voornemens mee het nieuwe jaar in neemt. Schrijf u snel in met je collega’s en/of vrienden via www.bontehaasloop.nl

Wandelaars starten tussen 9.00 en 10.00 uur en het startschot voor de hardloopwedstrijd klinkt voor zowel de 5 als 10 kilometertocht om 10.00 uur. Zowel de start als de finish is bij het Eetcafé De Bonte Haas aan de Dorpskade 79 in Wateringen.

Bent u geen sportieveling, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Eetcafé De Bonte Haas doneert van 1 juli t/m 31 december 2018 de opbrengst van een karaf Charity Water ook aan Ontmoetingscentrum Naaldwijk.