Maak kennis met kunde tijdens de Week van Zorg & Welzijn

Geplaatst op: 14 Februari 2018

Van 12 tot en met 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn weer plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Ook Pieter van Foreest doet hieraan mee…en hoe?!

Maak kennis met kunde

Veel locaties en teams binnen Pieter van Foreest doen dit jaar enthousiast mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Ieder met een zelf georganiseerde activiteit voor cliënten, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en/of andere geïnteresseerden. Het doel is altijd hetzelfde. Jou kennis laten maken met hetgeen waar zij het beste in zijn; de zorg voor ouderen. Informatiebijeenkomsten, workshops, wandelevenementen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele activiteiten die dit jaar georganiseerd worden.

In onderstaand overzicht kunt u alle details per activiteit terugvinden. Of klik hier om naar de agenda te gaan. Kies bij activiteit voor Week van Zorg en Welzijn en u ziet alle activiteiten op een rij.
De voorjaarsmarkt in Delft wordt verzet naar een andere datum, houd onze website in de gaten voor de exacte datum.

We zien u graag tegemoet tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Tot dan!