Medewerkers van Caiway helpen vrijwillig mee in De Terwebloem

Geplaatst op: 23 November 2018

Op 22 november 2018 bruiste het van de activiteiten in De Terwebloem. De kantoormedewerkers van Caiway hadden namelijk spontaan aangeboden om een dag vrijwillig mee te helpen bij activiteiten voor bewoners. Gedurende de gehele dag vonden er activiteiten plaats zoals  bewegen, buiten wandelen, braintrainer, bingo en het vragenspel mix Pro’Senior. Verder was er ook één op één contact met de bewoners en werden er poffertjes gebakken en geserveerd in het restaurant.

Deze activiteiten werden door tien medewerkers van Caiway uitgevoerd voor bewoners van De Terwebloem van de afdeling Regulier en Kleinschalig wonen. Maar ook de bewoners van ’s Heeren Loo waren van de partij.

Iets doen voor de medemens
Medewerker Ferry Monsma geeft de motivatie waarom Caiway vrijwillig heeft geholpen. Jaarlijks worden er door grotere bedrijven op maatschappelijk gebied zulke activiteiten georganiseerd met als doel om verbinding te maken in de maatschappij. Het wordt gezien als een soort teambuilding maar ook een stukje bewustwording. In plaats van op de bureaustoel te bivakkeren willen ze iets doen voor de medemens. De heer Manuel Klebach van Caiway heeft dit idee opgepakt en verder uitgewerkt.

Vroeger was het kantoor van Caiway gevestigd in het Westland maar momenteel zijn ze verhuisd naar Schiedam. Maar met name de doelgroep ouderen in het Westland ligt hen nog nauw aan het hart. Ze komen graag in 2019 nogmaals terug, want ze hebben genoten van en met de ouderen op deze mooie dag.

In samenwerking met de Klussenbank van Vitis Welzijn werd deze activiteitendag gerealiseerd.
Namens iedereen uit De Terwebloem worden zij en Caiway heel erg bedankt. Het was een dag om niet gauw te vergeten.

Volgend jaar zijn ze natuurlijk weer van harte welkom!