Mobiel solliciteren bij Pieter van Foreest nu ook mogelijk

Geplaatst op: 7 December 2018

Steeds meer mensen bezoeken websites met hun mobiele apparaat in plaats van via de computer. In het eerste half jaar van 2017 is er door Marketingfacts uitgebreid onderzoek gedaan onder verschillende websites, en wat bleek? 52% van de websitebezoeken werd gedaan via een mobiel device, zoals een smartphone of een tablet en 48% via een computer. In de gezondheidsbranche was het verschil nog groter: respectievelijk 60% en 40%.

Om deze reden is het erg belangrijk dat een website makkelijk te bezoeken is via een mobiel apparaat. Het moet erg goed uitzien en formulieren moeten makkelijk in te vullen zijn. De website voldoet hier al jaren aan, echter tot op heden was dit nog niet het geval met de sollicitatieformulieren van Pieter van Foreest. Omdat we het solliciteren voor iedereen natuurlijk ook zo makkelijk mogelijk willen maken, is er hard gewerkt met de verschillende partijen om ook dit te kunnen veranderen.

En met succes, het mobiel solliciteren formulier staat online en werkt snel, gemakkelijk en goed! We nodigen alle geïnteresseerden uit om het zelf te gaan ervaren via www.werkenbijpieter.nl