Mooie festiviteiten rondom tienjarig bestaan van De Terwebloem

Geplaatst op: 8 Oktober 2021

Deze maand bestaat De Terwebloem tien jaar. Bouke Arends, burgemeester van Het Westland, heeft samen met locatiemanager Viola Bras en twee bewoners van De Terwebloem op 8 oktober tijdens een feestelijke bijeenkomst een mooi kunstwerk onthuld.

Feestweek
Op 6 oktober is er een feestelijke week van start gegaan in De Terwebloem, zij bestaan namelijk deze maand tien jaar. De hele week zullen er leuke activiteiten plaatsvinden en op 8 oktober is er een mooi mozaïek kunstwerk ‘De levensboom’ onthuld.

Levensboom
Het kunstwerk ‘De Levensboom’ is gemaakt door collega’s, Marianne Minderman en Audrey Kuhn-Vaas, en bewoners van De Terwebloem. Op het kunstwerk staat een boom en tien vogels afgebeeld. De vogels staan ieder voor een jaar dat De Terwebloem al bestaat. De boom staat voor ontwikkeling en kracht in het leven.

Leuke activiteiten
Na de onthulling van het kunstwerk was er een gezellige Oud-Hollandse spelletjesmiddag. De burgemeester deed gezellig mee en ging in gesprek met de bewoners. De week zit nog vol leuke activiteiten, waaronder een heerlijk ontbijt en een gezellige borrel. Op maandag komt Duo ijgenweis langs voor een leuk optreden en op dinsdag komen er leuke marktkraampjes.