Mooie giften voor Die Buytenweye en Akkerleven

Geplaatst op: 16 December 2020

Akkerleven
Bep woont sinds twee maanden in Akkerleven en is ontzettend blij met haar woning en de zorg die ze daar krijgt. Daarom wilde ze graag iets terugdoen voor de medewerkers van Akkerleven. Live op Radio West verraste ze collega Celesta en alle andere collega’s van de afdeling door ze een mooie kerstboom te schenken. De collega's zijn Bep heel erg dankbaar voor dit mooie gebaar!

Het fragment is hier terug te luisteren: klik hier.

Die Buytenweye
Donderdag 10 december jl. werd een collega van Die Buytenweye gebeld door Omroep West, zij hadden Mevrouw Pittalis aan de lijn en live op de radio mocht zij haar verhaal doen. Mevrouw Pittalis was vol lof over alle goede zorgen voor haar man, die in Die Buytenweye woont. 

Zij wilde ons graag bedanken en een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd en daarom had zij ons opgegeven voor een mooie actie van Omroep West.
Met dank aan mevrouw Pittalis, mocht de collega van Die Buytenweye dinsdag 14 december naar de Hornbach in Den Haag om een gewonnen/gedoneerde kerstboom inclusief alle verlichting, slingers en ballen op te halen.
Wat een ontzettend leuke maar vooral lieve en hele welkome verrassing! 

​Omroep West, Hornbach en Mevrouw Pittalis, ontzettend bedankt! De boom heeft een mooi plekje bij ons gekregen!