Mooie initiatieven om Pasen ook dit jaar feestelijk te vieren

Geplaatst op: 14 April 2020

Ondanks dat Pasen er dit jaar door de maatregelen rondom het Coronavirus heel anders uit zag dan andere jaren, hebben we samen toch ons best gedaan om er feestelijke dagen van te maken voor de cliënten. Zo was er bij Stefanna een swingend optreden van Renee Kouwenhoven en was er De Hooge Tuinen een prachtige paasgroet gebracht door familie van de cliënten. Bij De Bieslandhof hebben alle bewoners heerlijke petit fours gekregen van ABNA bank.

Verwend met Paasontbijt of - brunch door lokale ondernemers
Op eerste Paasdag zijn verschillende locaties in Delft, waaronder Lindenhof, Stefanna, Team Stefganna Thuis en Revalidatie & Herstel in het WestCord Hotel verrast met een heerlijke Paasbrunch, aangeboden door Rob Flipse infratechnieken. De cliënten en collega's hebben er heerlijk van genoten, hartelijk dank!

Lokale ondernemers uit Wateringen serveerden Tweede Paasdag enkele honderden paasontbijtjes voor bewoners van woonzorgcentra in de buurt, zo ook bij Vlietzicht en De Kreek. Initiatiefnemer Piet Molenaar is bedrijfsleider bij Scrumpy’s, een eetcafé in Wateringen. “Eén rondje bellen met ondernemers in de buurt en het was geregeld. Het is belangrijk dat we in deze bizarre tijd laten zien wat wij als dorp voor elkaar kunnen krijgen”.

Een grote groep vrijwilligers stond deze tweede paasdag voor dag en dauw op om de ontbijtpakketten klaar te maken. Er werden in totaal 365 ontbijtjes geserveerd. De ontbijtjes bij Vlietzicht en De Kreek werden erg positief ontvangen. Het is leuk dat er dit soort initiatieven door de buurt worden georganiseerd. Zeker in deze lastige tijden, waar we normaal een gezellige Paasbrunch zouden hebben met familie. Zowel de bewoners als de teams hadden het verdiend!