Mooie matches gemaakt tijdens de Beursvloer Delft & Midden-Delfland

Geplaatst op: 11 April 2019

Dinsdag 9 april 2019 vond voor de dertiende keer de Beursvloer plaats. Dit keer met als thema: verrassend anders handelen in de “Gouden Eeuw” sfeer. Er werden 148 matches geregistreerd tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. De eerste match werd gemaakt tussen de wethouders van Delft en Midden-Delfland en De Rode Feniks. In ruil voor nieuwe pakjes voor de dansgroep, verzorgde De Rode Feniks ter plekke een spetterend optreden. Ook Pieter van Foreest was aanwezig bij de Beursvloer. Er zijn mooie matches gemaakt met Alzheimer DWO, 015now, Budo Gouweleeuw, Delft voor elkaar en Bewust Delft.

Zaken doen met gesloten beurs
Tijdens de Beursvloer komen bedrijven en maatschappelijke organisaties samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. De deelnemers onderhandelen op een laagdrempelige manier met elkaar, met gesloten beurs. Want wat de één over heeft en graag wil bieden, heeft meerwaarde voor de ander en vice versa. Het doel is dan om tot concrete afspraken – de zogenaamde matches – te komen.

Pitchen op het podium
Vier organisaties mochten hun vraag op het podium pitchen om zo extra aandacht te vragen voor hun vragen en natuurlijk hun ludieke tegenbod. Parkinson Café Delft en omstreken, Stichting Present Delft, GreenGiftBox en Stedenband Delft-Esteli pitchten allemaal hun vraag en tegenaanbod en gingen naar huis met mooie matches. Door het publiek werd uiteindelijk Parkinson Café Delft en omstreken als winnaar gekozen. De Stichting was op zoek naar een trike, om zo mee te kunnen fietsen aan een sponsorwedstrijd van 3000 kilometer om geld in te zamelen voor medicatie voor parkinsonpatiënten. Als tegenprestatie had de Stichting veel te bieden, zoals een high-tea, een bokswedstrijd, mooie klederdracht en de welbekende taart.

365 dagen per jaar een match maken
Alle matches worden de komende tijd op een rij gezet en de maatschappelijke waarde daarvan wordt uitgerekend. Heeft u de Beursvloer gemist? Geen probleem, De Delftse Uitdaging biedt u de kans om 365 dagen per jaar een match te maken! Kijk voor meer informatie of een terugblik ook op de Facebookpagina van de Beursvloer Delft & Midden-Delfland.