Muziekbingo bij Vlietzicht!

Geplaatst op: 15 Juni 2020

Een groep jongeren uit het Westland heeft op vrijdag 12 juni een muziekbingo georganiseerd voor de bewoners van Vlietzicht. Dit was onderdeel van een vrijwilliger traineeship door Vitis Welzijn. Doordat het op dit moment niet mogelijk is om intern activiteiten te organiseren hebben de jongeren gezocht naar een alternatief. Zo is het idee van de muziekbingo ontstaan! De naam verraadt het al een beetje, maar in plaats dat er getallen voorbij komen, wordt er muziek gedraaid, staat het liedje op je lijstje? Dan streep je hem af!

Mooie verbinding
De jongeren hadden alles goed voorbereid. Ze hadden een caravan geplaatst aan de overkant van de balkons van de bewoners. Vanuit de caravan werd alles georganiseerd en gepresenteerd. Het was een groot muzikaal feest, de buurt deed ook gezellig mee met de bingo en konden het initiatief erg waarderen. We voelden ons zo echt verbonden met de buurt, ondanks de afstand!

Super ochtend
De bewoners hebben echt genoten van het spektakel en vonden het erg leuk om te doen. Het was een ware super ochtend voor de bewoners, de buurt en collega’s! We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken.