Nationale Complimentendag 2021

Geplaatst op: 26 Februari 2021

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Hét ultieme moment voor iedereen om even stil te staan bij een ander, want iedereen heeft wel een topper in zijn omgeving die een compliment verdient!

Wij grepen deze dag aan om als onze collega's te bedanken voor al hun hulp, collegialiteit, begrip en liefdevolle zorgen. Voor hun inzet iedere dag weer en wat ze voor onze cliënten, hun naasten, vrijwilligers en collega’s betekenen. Het is ongelofelijk wat alle collega's het afgelopen jaar en nog steeds elke dag samen met elkaar neerzetten. Wij zijn enorm blij met deze toppers en wat ons betreft verdienen ze elke dag een compliment!

De afgelopen tijd hebben collega’s enthousiast gebruik gemaakt van de mogelijkheid om digitaal een compliment naar elkaar te sturen. Laten we er een gewoonte van maken om elkaar vaker complimenten te geven. Zeker in deze tijden, waarin iedereen wel een hart onder riem en aardige woorden kan gebruiken. Er is altijd wel een reden voor een compliment of om iemand even persoonlijke aandacht te geven, pure en oprechte waardering.