Nationale Vrijwilligersdag uitgebreid gevierd door Veenhage en Weidevogelhof

Geplaatst op: 13 December 2018

Op vrijdag 7 december was het Nationale Vrijwilligersdag en dat is uitgebreid gevierd in Veenhage en Weidevogelhof. De avond werd geopend door de locatiemanager Fons van Hoek. De tafels waren feestelijk gedekt en voor elke vrijwilliger lag er een lotnummer klaar en twee kaartjes waarop zij een wens voor 2019 en een mooi moment van 2018 in konden vullen. Vervolgens werden alle kaartjes in de kerstboompjes gehangen, wat er erg gezellig uitzag.

Onder het genot van allerlei kleine hapjes werd een waarderingsloterij gehouden. Er waren 20 prijzen te winnen, die allemaal stonden voor iets dat te maken heeft met het vrijwilligerswerk. Een klok voor de tijd die ze vrijmaken, een cadeau in de vorm van een hart (vrijwilligerswerk doe je met je hart), een spaarpot met cadeaubon (vrijwilligers zijn onbetaalbaar), een scheurkalender (vrijwilligers zorgen dat de bewoners zich geen dag hoeven te vervelen) en nog veel meer!

Ook werden de jubilarissen nog extra in het zonnetje gezet. Maar liefst vier personen zijn al 12,5 jaar betrokken bij de locaties, een hele prestatie! Er werd een danklied gezongen, dat gemaakt was door één van de Begeleiders Welzijn en natuurlijk werd aan alle vrijwilligers ook een kerstpakket overhandigd. Het was een mooie, gezellige avond. Fijn om iets terug te kunnen doen voor deze mensen die zoveel voor onze bewoners doen en betekenen!