Nieuw speelgoed in De Kreek voor peuters Okidoki

Geplaatst op: 24 Juli 2017

Tijdens het uitreiken van de Glazen Pluimen in het Westland op 23 juni heeft activiteitenbegeleidster José de Bruijne, werkzaam in De Kreek, een cheque van € 1.000 in ontvangst mogen nemen. José had een aanvraag ingediend voor speelgoed voor de kinderen.

Twee keer per week komen de peuters van kinderopvang Okidoki een ochtend naar De Kreek. Samen met de bewoners die dementie hebben doen ze een gezellige activiteit in de generatietuin of de boerderij. Inmiddels is de cheque ingewisseld voor speelgoed, waaronder glijbanen, stepjes en een tractor met aanhanger. De peuters komen in september weer naar de bewoners. Met het nieuwe speelgoed zal het plezier van de peuters vergroot worden, waardoor ze samen met de bewoners nog meer gaan genieten van de leuke ochtenden.

Glazen Pluim
De Glazen Pluim is een initiatief van Fonds Westland en AD Haagsche Courant. Zij delen samen de Glazen Pluim uit voor de beste plannen om voor elkaar iets te betekenen. Omzien naar elkaar of cultuur, creativiteit, sportiviteit stimuleren; ideeën om iets voor een ander te betekenen en het Westland weer een stukje mooier te maken.