Nieuwe rolstoelbus voor cliënten Pieter van Foreest

Geplaatst op: 3 April 2015

Bezoekjes aan Blijdorp, kerstshoppen   in een tuincentrum en zelf bewonersvakantie. Cliënten werden gebracht en gehaald door een speciale rolstoelbus van Pieter van Foreest.

 

Na 16 jaar trouwe dienst werd het tijd voor een nieuwe bus. Na lang sparen en met de hulp van het KB-fonds kon begin dit jaar de nieuwe bus uitgekozen worden. In de nieuwe bus is er plek voor zes rolstoelen. De nieuwste technieken zijn in de bus toegepast waardoor het vervoer van de inzittenden nog veiliger en comfortabeler is geworden. De bus heeft al een paar testritten achter de rug maar werd op woensdag 1 april officieel in gebruik genomen, in het bijzijn van de voorzitter van het KB-Fonds. Na een uitleg over de bus en een klein ritje werd de bus goedgekeurd en de sleutels overhandigd. Ondanks dat het 1 april was, is het zeker geen geintje.

 

De rolstoelbus kan door alle locaties van Pieter van Foreest ingezet worden voor cliëntenuitstapjes. Goed nieuws gaat snel want de bus is tot het einde van het jaar al veelvuldig gereserveerd