Ons Delft, maak de stad: komt u ook?

Geplaatst op: 5 April 2019

Iedereen wil zo prettig mogelijk wonen in zijn/haar omgeving en blijven deelnemen aan de gemeenschap. Het is belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, veiligheid en gezelligheid te ervaren en deel te blijven nemen aan activiteiten. Gemeente Delft organiseert op zaterdag 18 mei ‘Ons Delft, maak de stad’. Tijdens deze dag worden er door diverse organisaties en partijen uit de stad allerlei activiteiten georganiseerd. Ook Pieter van Foreest doet hieraan mee.

Leuke activiteiten
In Delfshove bent u op 18 mei van harte welkom om de Samen Actief Beurs te bezoeken.  Een beurs die in het teken staat om zo lang mogelijk actief en gezond te blijven.  De tuin is een belangrijk onderdeel van Delfshove. De laatste maanden is er hard gewerkt  om de tuin op te knappen. Het eindresultaat is prachtig. Zo is er een prachtige buurttuin opgeleverd, die ouderen opnieuw verbindt met de natuur. Ook voor de buurt is de tuin een belangrijk onderdeel. Op 18 mei wordt de tuin officieel geopend.
Ook op andere locaties zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd, waar u van harte welkom bent.

Ons Delft, maak de stad
Hoe wilt u dat Delft er in 2040 uitziet? Hoe kan de stad zich de komende jaren ontwikkelen als het gaat om woon- en werkruimte, het groen in de stad, hoe we met onze energievoorziening omgaan, of de manier waarop we met elkaar samenleven? Delft is zich volop aan het voorbereiden op de toekomst. En dat doen we met elkaar. Tijdens deze dag bent u van harte uitgenodigd om mee te denken en mee te bouwen aan de stad. Ga in gesprek met stadgenoten, of ervaar hoe Delft er in 2040 uit zou kunnen. Denk, doe en praat mee.

We houden u op de hoogte over het programma en de activiteiten. Noteert u alvast 18 mei in uw agenda?