Ontdekdezorg week bij Pieter van Foreest een groot succes!

Geplaatst op: 18 Maart 2022

Deze week was het de Ontdekdezorg week. Tijdens deze landelijke week hebben zorgorganisaties in het hele land laten zien hoe mooi, uitdagend en leuk het werken in de zorg is en stond het werken en leren in de zorg centraal. Zo heeft Pieter van Foreest in deze week ook verschillende activiteiten georganiseerd om mensen enthousiast te maken voor een baan in de zorg.

Online spreekuur en Drive-in banenmarkt
Op dinsdag 15 maart is er een online spreekuur georganiseerd door onze recruiters. Het was een gezellig spreekuur waar iedereen terecht kon met vragen rondom het werken in de ouderenzorg en bij Pieter van Foreest. Onze recruiters hebben veel mensen kunnen spreken, hier zaten ook gediplomeerde kandidaten tussen waar ze direct mee aan de slag konden.

Op donderdag 17 maart is er een Drive-in banenmarkt georganiseerd. Aanwezigen kregen vanuit hun auto alles te horen over werken bij Pieter van Foreest. Naderhand was er de mogelijkheid om kennis te maken met de recruiters en vragen te stellen, waar enthousiast gebruik van werd gemaakt. Het was een gezellige avond!

Banenmarkt van het ROC Mondriaan
Naast deze evenementen bij Pieter van Foreest, sloten onze recruiters ook aan bij een banenmarkt van het ROC Mondriaan in Den Haag. Tijdens deze banenmarkt konden potentiële nieuwe collega’s zich oriënteren op een baan in de zorg. Naast Pieter van Foreest en andere organisaties binnen de VVT uit de regio Haaglanden stonden er ook collega organisaties uit de GGZ en gehandicapten zorg. Het was een gezellige drukte en we zijn met een aantal potentiële nieuwe collega’s in gesprek. De interesse gaat vooral uit naar werken en leren of de interesse om eerst een ochtend of middag mee te lopen om kennis te maken met Pieter van Foreest. Al met al een drukke en gezellige middag met hopelijk een mooi resultaat.

We hebben door de hele week heen dus met veel mensen kennis kunnen maken. We hopen dan ook dat we binnenkort nieuwe collega's kunnen verwelkomen!