Ontmoet elkaar tijdens WestlandOntmoet

Geplaatst op: 19 Augustus 2019

In de week van 27 september t/m 8 oktober 2019 vindt WestlandOntmoet weer plaats waar elkaar ontmoeten centraal staat. Samen is het toch vaak gezelliger dan alleen. Ook verschillende locaties van Pieter van Foreest doen hieraan mee.

Samen fietsen
Ontmoetingscentrum Naaldwijk heeft een fietslabyrint en nodigt u uit om mee te fietsen. Op het scherm zien we de prachtige routes, die in Nederland, Europa en zelfs de hele wereld gefietst kunnen worden.
Ontmoet elkaar tijdens het fietsen en deel deze mooie ervaring en haal samen herinneringen op. Fietst u ook mee?

Datum: 2 oktober 2019
Tijdstip: 14.00 – 15.45 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Naaldwijk
Adres: Middel Broekweg 2 in Naaldwijk

Bloemschikken
Wat is er leuker dan samen met bewoners van De Hooge Tuinen te gaan bloemschikken? De Hooge Tuinen zorgt voor de bloemen, het steekschuim, de koffie/thee en een koekje. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is een eigen potje en een schaartje. Samen zorgen we voor de gezelligheid! 

Datum: 2 oktober 2019
Tijdstip: 10.15 - 11.30 uur
Locatie: De Hooge Tuinen
Adres: Atriumhof 2 in  Naaldwijk 

Bingomiddag
Altijd al eens kennis willen maken het Ontmoetingscentrum Zwaluw? Kom dan langs op donderdagmiddag 3 oktober.  Onder het genot van een drankje wordt er samen met de bezoekers een gezellige bingomiddag georganiseerd. U bent van harte welkom.

Datum: 3 oktober 2019
Tijdstip: 14.30 – 15.45 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Zwaluw (locatie De Kreek)
Adres: Ingang aan de Prins Clausstraat (De Kreek, Leeuweriklaan 34) in ‘s-Gravenzande

Meezingen met Koos Janssen
Tijdens een optreden in locatie Duinhof zal de Poeldijkse zanger Koos Janssen zorgen voor een feestsfeer. Zing mee met bekende nummers en geniet! Uiteraard zorgen de medewerkers en vrijwilligers van Strandgoed en Duinhof dat u tijdig voorzien wordt van een lekker hapje en drankje. Kom gelijk een kijkje nemen in onze respijtvoorziening!

Datum: 4 oktober 2019
Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Duinhof
Adres: Arie Tukstraat 2, Ter Heijde aan zee

Burendag
Hoe gezellig is het om samen in gesprek te gaan, elkaar te leren kennen en dat alles onder het genot van een heerlijke lunch of tijdens een gezellige buurtbingo?

De Triangel organiseert, in samenwerking met Albert Heijn De Lier, op 27 september een heerlijke lunch voor de bewoners boven de Albert Heijn in De Lier, samen met de bewoners van de Trianel. Dit zal plaatsvinden om 12.00 uur. In de middag om 14.30 uur vindt een gezellige buurtbingo plaats waar iedereen van harte welkom is. De lunch en prijzen bij de buurtbingo worden verzorgd door Albert Heijn.

Komt u ook, meld u dan aan door te mailen naar j.vellekoop@pietervanforeest.nl of bel naar de Triangel via 0174-511265. U bent van harte welkom.

High tea
Hoe gezellig is het om samen in gesprek te gaan, elkaar beter te leren kennen en dat alles onder het genot van een heerlijke high tea? Strandgoed Ter Heijde en Ontmoetingscentrum Zwaluw verzorgen een gezellige middag. Komt u ook?

Datum: 30 september 2019
Tijdstip: 14.30 – 16.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Zwaluw (locatie De Kreek)
Adres: Ingang aan de Prins Clausstraat (De Kreek, Leeuweriklaan 34) in ‘s-Gravenzande

Datum: 8 oktober 2019
Tijdstip 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Logies en Respijt Strandgoed Ter Heijde (locatie Duinhof, 2e etage)
Adres: Arie Tukstraat 2, Ter Heijde

Aanmelden
Let op! Voor de activiteiten in Ontmoetingscentrum Naaldwijk, Ontmoetingscentrum Zwaluw en Duinhof is aanmelden verplicht. Mail naar de activiteit van Ontmoetingscentrum Naaldwijk naar e.lighaam@pietervanforeest.nl, voor Ontmoetingscentrum Zwaluw naar m.de.bruijne@pietervanforeest.nl en voor Duinhof naar strandgoed@pietervanforeest.nl om u aan te melden. Voor het bloemschikken in de Hooge Tuinen is aanmelden niet verplicht.

WestlandOntmoet 2019
De vraag naar gezelschap heeft iedereen, ook in het Westland is er veel behoefte om anderen te ontmoeten. Dat kan zijn in een groep of soms met 2 mensen. Elkaar ontmoeten, voor en door elkaar. Voor meer informatie ga naar www.westlandontmoet.nl