Ontmoetingscentrum Kornalijn bedankt zijn sponsors!

Geplaatst op: 7 Mei 2018

Ontmoetingscentrum Kornalijn houdt ieder jaar een voorjaarsmarkt om geld op te halen voor zaken die op een andere manier niet kunnen worden aangeschaft. Met dank aan velen is donderdag 3 mei 2018 weer een heel mooi bedrag opgehaald: €1175,-.

Het ontmoetingscentrum is nu aan het sparen zodat ze een interactief projectie systeem kunnen aanschaffen waarmee ze een deel van hun programma zoals geheugentraining en training van andere cognitieve vaardigheden kunnen aanbieden op een moderne manier. Ze willen hun bezoekers meenemen in de wereld van de ongekende mogelijkheden. Natuurlijk sluit dit aan bij de behoeften en mogelijkheden die mensen hebben en soms niet eens van zichzelf bewust zijn.

Eerder heeft Ontmoetingscentrum Kornalijn van de bijeen gespaarde bedragen een Braintrainer aangeschaft en zelfs bezoekers die nog nooit met een computer hebben gewerkt zitten nu met veel plezier achter het moderne beeldscherm. Het mooie van dit apparaat is dat ieder op zijn eigen niveau kan spelen.

De inzet van de medewerkers en fantastische vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Kornalijn in zijn algemeenheid en bij dit evenement in het bijzonder, is boven verwachting en onmisbaar.

Zoals ieder jaar zorgde duo Eigenwijs voor muziek en zang en daar is het ontmoetingscentrum erg blij mee; veel dank heren! Daarnaast gaat de dank en waardering ook dit jaar uit naar de vele sponsoren. Ieder jaar weer is het ontmoetingscentrum blij verrast met de vrijgevigheid en betrokkenheid van plaatselijke ondernemers die steeds bereid zijn te helpen en van alles te geven. Tuinders, winkeliers, horecaondernemers en privépersonen uit ’s Gravenzande en omstreken zijn gul en Ontmoetingscentrum Kornalijn wil graag laten weten dat ze erg dankbaar zijn!

Ontmoetingscentrum Kornalijn wil alle ondernemers, sponsoren van harte bedanken, ook namens de bezoekers!