Ontmoetingscentrum Naaldwijk ontvangt cheque Bonte Haas Loop

Geplaatst op: 14 Januari 2019

Tijdens de eerste Bonte Haas Loop in december 2018 waren vele sportievelingen op pad gegaan om vijf of tien kilometer te gaan hardlopen of wandelen. Ook tijdens de tweede editie op 13 januari kon gerekend worden op een grote groep enthousiastelingen. Voor enkele medewerkers van Pieter van Foreest eveneens een mooi doel om hieraan deel te nemen. Ze lopen iedere woensdagmiddag hard en motiveerden elkaar om hieraan deel te nemen. Zo dragen we met elkaar bij om de aanschaf van een fietslabyrint voor de bezoekers van Ontmoetingscentrum Naaldwijk mogelijk te maken.

Mooie opbrengst
Tijdens de periode juli t/m december 2018 droeg ook eetcafé De Bonte Haas haar steentje bij. Bij aanschaf van karaf Charity water ging de opbrengst eveneens naar het Ontmoetingscentrum Naaldwijk. Met deze opbrengst en de twee Bonte Haas Lopen is ruim € 4.800,00 opgebracht. We zijn dan ook erg blij met deze opbrengst waardoor de aanschaf van het fietslabyrint weer een stuk dichterbij komt.

Fietslabyrint
In Ontmoetingscentrum Naaldwijk worden vaak activiteiten gedaan op het gebied van beweging. Met het fietslabyrint kunnen de bezoekers mooie virtuele en interactieve fietstocht beleven met behulp van een beeldscherm en een bewegingstrainer. Er kan gekozen worden uit verschillende fietstochten in bijvoorbeeld de omgeving van Naaldwijk of een wereldstad als Parijs of Tokyo.

Iedereen bedankt voor de inzet, deelname en het enthousiasme.