Ontroerende momenten met Hugo Borst in De Noviteit

Geplaatst op: 18 Mei 2017

Muisstille minuten werden afgewisseld door een luidde schaterlach. Momenten van ontroering en herkenning wisselden elkaar af tijdens de lezing die Hugo Borst gaf, over zijn aan Alzheimer lijdende moeder, in De Noviteit in Monster woensdag 17 mei jl..

De kapel van De Noviteit was overvol met belangstellenden. Hugo Borst heeft op uitnodiging van Vitis Welzijn, Careyn, Pieter van Foreest en Bibliotheek Westland een lezing gegeven in het kader van zijn boek ‘Ach moedertje’. In het vervolg op bestseller ‘Ma’ lees je hoe de moeder van Hugo Borst lijdt aan Alzheimer en hun ervaringen op de gesloten afdeling in het Verpleeghuis waar Hugo’s moeder woont.

Na afloop van de lezing was er gelegenheid vragen te stellen en uitwisseling van ervaringen. Er zijn interessante en mooie gesprekken geweest tussen de medewerkers van bovengenoemde organisaties. Uiteraard was er ook tijd voor een persoonlijke ontmoeting met Hugo Borst. Hij nam voor iedereen de tijd voor een praatje, een foto en een handtekening in het net aangeschafte boek.