Op visite in Triangel

Geplaatst op: 13 April 2018

In maart was Stichting Op Visite twee keer te gast in Triangel. Keramiste Ellen Rijsdorp kwam langs om samen met de bewoners potten te gaan bakken en te versieren. De kunstenares had zelf voor het bezoek al een aantal potten gemaakt, die de deelnemers vervolgens naar hartenlust konden versieren met gekleurde kleislib. Iedereen deed goed zijn best en de mooiste creaties werden gemaakt!

Vervolgens mochten de bewoners zelf proberen een pot te draaien op de draaischijf. Dit viel in het begin natuurlijk niet mee, maar gelukkig lukte het toch met een beetje hulp van Ellen. Na afloop werden de potten geglazuurd en gebakken naar Triangel gebracht, en wat was alles mooi geworden! De makers zijn terecht heel trots op hun kunstwerken.

De volgende datum dat Stichting op Visite langskomt, staat alweer gepland. Op 12 mei is Stichting op Visite met zes kunstenaars te gast bij Weidevogelhof. Speciaal voor dit bezoek is ‘De Kijken & Doen Kunstmarkt’ bedacht. De kunstenaars zullen dan zelf beelden meenemen en iedereen is dan welkom om  een eigen beeld te komen maken of een kunstwerk te komen kopen. Bent u er ook bij?