Organisatie Rozenparkfestival kijkt terug op zeer geslaagd festival

Geplaatst op: 8 Juli 2019
Zaterdag 6 juli vond het Rozenparkfestival in het Rozenpark bij De Kreek plaats. Vitis Welzijn, Bibliotheek Westland en Pieter van Foreest werkten samen om een gezellige middag tot stand te brengen voor jong en oud. En dat is zeker gelukt.
 
Er waren heerlijke internationale hapjes, maar ook de oer-Hollandse poffertjes. De kinderen genoten van het springkussen en de clown, terwijl de ouders de diverse optredens bekeken. Waar leer je je naam schrijven in het Russisch? Dit is tijdens het Rozenparkfestival!  In het park en omtrek was de muziek goed te horen. Het Rozenparkfestival Orkest speelde enthousiast. kinderen op gitaar, keyboard, slagwerk en viool speelden samen na een korte muziekcursus van 8 weken (een samenwerking van Vitis Welzijn, Vluchtelingenwerk, Schakelklas en Muziekmeesters Westland).  Koor4Fun, een muzikant uit Eritrea, het Taalmaatjeskoor en Maghen Hilgersum zorgden voor de muzikale noten. Dans van over de hele wereld zorgden ervoor dat je niet stil kon zitten.
 
Re-Sell, Recycling Westland, De regeling Kleine Culturele Initiatieven van Westland Cultuurweb, de Gemeente Westland Fonds Wij Doen Mee: allemaal hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze geslaagde editie van het Rozenparkfestival!
 

#samen #verbindenindewijk