Palliatieve afdeling De Rietzanger in De Kreek

Geplaatst op: 1 Juli 2022

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met afscheid. Het is een onvermijdelijk moment. De wens van velen is om op een rustige en waardige manier afscheid te nemen van het leven. Wanneer de laatste fase van het leven niet meer thuis mogelijk of wenselijk is, kunt u ervoor kiezen om op De Rietzanger in De Kreek te verblijven.

De Rietzanger
Palliatieve terminale zorg is zorg voor mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Het overlijden is nabij en in deze fase is er (veel) hulp nodig. De zorg wordt intensiever en richt zich vooral op comfort en afronding van het leven. De Rietzanger is, als onderdeel van afdeling De Rietgans in De Kreek, een “thuis” voor mensen met een levensverwachting van circa drie maanden. Het uitgangspunt op De Rietzanger is het bieden van warme zorg, aandacht en kwaliteit van leven in deze laatste periode. Er wordt toegeleefd naar een waardig levenseinde. De zorg die wordt gegeven, komt recht uit ons hart. We staan voor u klaar en kijken samen naar de behoeften en wensen van u en de mensen om u heen. We zorgen voor rust en ontzorgen uw naasten. Waardig, liefdevol en intens, zoals wij dat ook voor onze eigen naasten zouden wensen.

‘Er was altijd een luisterend oor en je werd altijd met respect behandeld’

Samen
De keuze om naar De Rietzanger te gaan kan moeilijk zijn, voor uzelf en/of voor uw naasten. Wij vinden een goede samenwerking met familie, vrienden en andere naaste betrokkenen erg belangrijk. Wij gunnen u tijd en ruimte om herinneringen te delen, verhalen op te halen en uiteindelijk afscheid te nemen. Uw naaste kan betrokken blijven bij de zorg. Ons streven is een zo huiselijk mogelijk gevoel te creëren.

We zijn er voor u
We begrijpen als geen ander dat er veel op u afkomt en u wellicht vragen heeft en/of meer informatie wenst. Onze collega’s van het Klant Contact Centrum staan u graag op werkdagen te woord en zijn bereikbaar via 015 515 5000, via de chat op de website of via contact@pietervanforeest.nl.